Ruukki Oktober Fest

aitoa Oktoberfest tunnelmaa uniikissa ympäristössä…

Uutiset

OKTOBERFESTIT VALTAAVAT KOKO KAUTTUAN RUUKINPUISTON

YLI 1000 NELIÖISEN PÄÄTELTAN RAKENNUSTYÖT ALKAVAT JO TULEVANA PERJANTAINA

1.9. vietetään Suomen suurimpia aitoja oktoberfestejä Kauttuan Ruukinpuistossa. Tiedossa on baijerilais -tyylisestä ruoasta ja litran kolpakoista notkuvia pöytiä sekä hulvaton kattaus oktoberfest -henkistä ohjelmaa.

Ohjelmistosta löytyy mm. Retuperän WBK torvineen sekä kansainvälinen ABGB, jonka lontoolainen solisti Alan Burgess johdattaa 20 henkisen soittajaryhmänsä soulin, funkin ja bilemusiikin pariin.

Juomalaulujen Suomen mestaria Mika ”Peltsi” Peltosta pääsee vuorostaan kuuntelemaan Ruukin hämyisessä tallissa.

  • Ohjelmisto on erittäin laaja ja kattava. Esimerkkinä nostaisin eestiläis-suomalaisen Vingerpussid -kansantanssiryhmän, jonka on tarkoitus oman ohjelmistonsa lisäksi johdattaa juhlaväki letkajenkan maailmanennätykseen, maalailee tapahtuman promoottori Tomi Viren.

Alueen laajennuttua ympäri Ruukkia on vanhat veturitallitkin saanut oman lavansa. Veturitalleilla esiintyy mm. arvostettu Kanala Sound eri kokoonpanoilla. Illan päätirehtöörinä häärii Rauman kaupunginteatterista ja Pirunpelto tv-sarjasta tuttu legendaarinen moottoriturpa Timo Julkunen.

  • Veturitallit oli omissa visiossani heti alusta lähtien. Kun saatiin luvat kuntoon, niin fiilis oli korkealla. Tallit ovat jopa hieman salaperäiset monelle euralaisellekin, joten tiedossa on varmasti ikimuistettavia elämyksiä, kommentoi Viren.

JUNALIIKENNE PALAA EURAAN

Tapahtuman puuhamies Viren halusi jotain uutta ja erilaista tämän vuoden tapahtumaan ja näin syntyi ajatus ”junaliikenteen palauttamisesta Euraan”.

  • Kieli poskessa lähdettiin ideoimaan junan tuomista Kauttualle ja lopulta sellainen tuleekin. Toki kumipyörillä liikkuva, kommentoi Viren pieni virne kasvoillaan.

Esimerkiksi veturitalleille pääsee kätevästi liikkumaan oktoberfest -junalla, mikä kuljettaa festivaaliyleisöä pitkin Ruukkia.

Toinen uusi idea oli tuoda oma panimo Ruukkiin. Luonnollisesti oktoberfesteihin kuuluu useita erilaisia oluita, mutta nyt myös paikalla on oma panimo. Yhteistyössä perhepanimo Moose On The Loose Brewingin ja Juomatarviketukku Lappo Oy:n kanssa toteutetussa panimossa pääsee tutustumaan oluen panemisen saloihin sekä maistelemaan tuoretta lopputuotosta. Lisäksi panimolla on tarjolla aitoa sahtia.

Oktoberfesteille järjestetään myös suuren kysynnän vuoksi kuljetukset Porista ja Raumalta. Tarkemmat lisätiedot löytyvät osoitteesta www.ruukkioktoberfest.fi.

Illan jatkoja vietetään Brewcats – Tytötkin panee -tapahtuma-alueella, jossa Brewcatsin tytöt pitävät huolen, että paardit jatkuvat ja tunnelma on katossa. Koko tapahtuman ohjelmisto sekä lisätiedot osoitteesta www.ruukkioktoberfest.fi

Liput: www.ticketmaster.fi/euraevents sekä Korukeidas, Eura
VIP -liput: tomi.viren@euraevents.fi / 040 700 6479

Takaisin

Päivää
:
Tuntia
:
Minuuttia
:
Sekuntia